RÓLAM

Rólam és a Gyerekre Hangolva megközelítésről

RÓLAM

Tarkovács Cecilia,

Gyermeknevelési Szakértő &

Szülő - Gyerek Coach

2013 óta foglalkozom családokkal. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karán kezdtem Kisgyermeknevelőként.  Erasmus+ program keretén belül 2 évet töltöttem Londonban szakmai gyakorlaton. Az Egyesült Királyságban szereztem meg Life-Coach és Személyes Tanácsadói végzettségemet, majd Dr. Shefali Tsabary világhírű gyermeknevelési szakértő tanítványaként váltam az ún. "Conscious Parenting Method" magyar képviselőjévé.

GYEREKRE HANGOLVA MEGKÖZELÍTÉS

Gyerekre Hangolva

Szülőként a legjobbat akarjuk gyermekeinknek! Sőt, jobbat, mint ami nekünk adatott. De hogyan adhatnák meg mindezt mindenféle tapasztalat és tudás nélkül? A fantáziánkban minden olyan egyszerű mindaddig, míg gyerekünk át nem lépi a való élet kapuját.... Innentől jönnek a kemény elvárások szüleinktől, más szülőktől, a kultúránktól. Általuk pedig a kialvatlan éjszakák, a bizonytalanság és a kétségbeesés, hogy kudarcot vallunk. Mégis honnan tudnánk, amit tudnunk kéne?

.A Gyerekre Hangolva megközelítés célja, hogy a szülők egy átfogó képet kapjanak a gyermeknevelés minden alkotóelemének működéséről. Nem gyors megoldást keresünk a nehézségekre, hanem életreszólót.

Lehetőséget biztosítunk a felnőttek számára, hogy:

  • valóban megtalálják az összhangot saját szülői szerepükkel,

  • megismerjék a gyermeki fejlődés létfontosságú alappilléreit, a viselkedések okát,

  • megtanulják a pozitív gyermeknevelés alapelveit,

  • megerősítsék a családi harmóniát,

  • feltárják a valódi boldogság titkát.

Kapcsolat

Tel

+36-20/968-30-39

Email cecilia.tarkovacs@gmail.com

Iratkozz fel hírlevelemre!

© 2023 by Baby Steps. Proudly created with Wix.com